Hi,

Leuk dat je even een kijkje neemt op flek'n. Ik ben Fleuri-anne, de persoon achter flek'n en ik woon in Zaandam met mijn man en twee katten. 

In het dagelijks leven heb ik te maken met CRPS, of de gevolgen daarvan. CRPS is een chronisch pijnsyndroom en bij mij zit het in mijn been. Door deze ellende kan ik niet werken, dus daarom schilder en illustreer ik en doe ik vrijwilligerswerk. Dit doe ik twee dagen in de week. Ik lees voor op een basisschool aan kleuters met een taalachterstand en daarnaast schilder ik met ouderen in een verzorgingshuis. 

Het illustreren heb ik deels mezelf aangeleerd. Al van jongs af aan teken ik en op de middelbare school ben ik meer gaan experimenteren met schildersstijlen door het vak CKV. Daar heb ik dus ook veel aan te danken. Waarom ik na de havo niet geprobeerd heb om naar de kunstacademie te gaan, weet ik niet en het is ook nog iets waar ik toch wel spijt van heb. 

Uiteindelijk ben ik de media kant op gegaan en gelukkig kon ik daar ook veel van mijn creativiteit kwijt. Dit kon door middel van het schrijven van artikelen en essays, knutselen in Photoshop en het maken van websites en tijdschriften.

Na mijn opleiding ben ik me gaan focussen op schilderen en illustreren en in september 2015 heb ik een shop geopend op Society6! Ik hoop dit jaar ook nog een shop te openen op Etsy. 

Naast deze creatieve uitspatting, mijn man en onze viervoeters, houd ik van lezen, lekker eten en drink ik liters thee! 

Zin in een kletspraatje? Neem dan contact met me op!

Ik hoop snel van je te horen!

Illustraties_Tekst.png