top of page

Leuk dat je even een kijkje neemt op flek'n. Ik ben Fleuri-anne, de persoon
achter flek'n en ik woon in Zaandam met mijn man, zoontje en twee katten. 

In het dagelijks leven heb ik te maken met CRPS, of de gevolgen daarvan.
CRPS is een chronisch pijnsyndroom en bij mij zit het in mijn been. Geen pretje,
en heel onhandig om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Maar
dat weerhoudt mij er niet van om te genieten van het moeder zijn, te sporten en
om te werken. En door te sporten zorg ik voor mezelf en zorg ik er ook voor dat
ik meer energie opbouw. Dus ik ben blij dat ik sinds enige tijd ook buitenshuis
kan werken, voor marketingbureau Fynt. Als copywriter schrijf ik veel content
voor klanten en houd ik me bezig met social media. 

 

En het illustreren? Dat heb ik deels mezelf aangeleerd. Al van jongs af aan teken ik en op de middelbare school ben ik meer gaan experimenteren met schilderstijlen door het vak CKV. Daar heb ik dus ook veel aan te danken. Waarom ik na de havo niet geprobeerd heb om naar de kunstacademie te gaan, weet ik niet en het is ook nog iets waar ik spijt van heb. Ik hoor je nu denken, maar dan kan je nu toch nog beginnen met een kunstopleiding? Ja, kan... Maar dan moet ik iets laten vallen, want dan komt die CRPS weer om de hoek kijken.  

Uiteindelijk ben ik qua opleiding de media kant op gegaan en gelukkig kon ik daar ook veel van mijn creativiteit kwijt. Onder andere door middel van het schrijven van artikelen en essays, knutselen in Photoshop en het maken van websites en tijdschriften.

Na mijn opleiding ben ik me meer gaan focussen op schilderen en illustreren en in september 2015 heb ik een shop geopend op Society6. Deze heb ik inmiddels weer gesloten, omdat ik het meer in eigen beheer wilde houden. Ik heb vervolgens deze website met shop gemaakt en een Etsy shop geopend. Met deze shops weet ik dat ik mijn klanten een persoonlijke benadering kan geven. Bestellingen worden met zorg en op een vrolijke manier ingepakt en je krijgt er altijd een extraatje bij! 

Naast deze creatieve uitspatting, mijn man, zoon en onze viervoeters, houd ik van lezen, lekker eten en drink ik liters thee! 

Zin in een kletspraatje? Neem dan contact met me op!

fleuri-anne cornelissen - flek'n
home.png
bottom of page