top of page

In the making: Kerstslinger

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020

3 December, dat betekent dat het bijna Sinterklaasavond is! Ik hoop dat iedereen straks een fijne Sinterklaas heeft en verwend wordt. Zelf vind ik het spannend om voor onze kleine man Sinterklaasavond te organiseren. Hij begint het nu wel interessant te vinden, de zenuwen zijn er nog niet en het besef waarschijnlijk ook niet. Maar Sinterklaas en de Pieten op tv, dat is wel heel leuk!


Maar genoeg over Sinterklaas, we gaan ons ook voorbereiden op een Kerst die de boeken in gaat als.. Ja, als wat eigenlijk? Bijzonder, vreemd, eenzaam, apart. You name it! Hoe dan ook hoop ik dat we het op een of andere manier gezellig kunnen maken. Video bellend aan het kerstdiner, op de ramen tikken voor een zwaai, een extraatje langsbrengen bij je opa en/of oma. Hoe wij het gaan doen weet ik nog niet. Maar ik droom al jaren van een witte Kerst en dan met m'n gezinnetje in de sneeuw spelen, lekker eten en een kop warme chocolade melk met een grote toef slagroom! Maar ik denk dat we dan eerst moeten emigreren, zie een Kerst met meters sneeuw niet zo snel gebeuren in Nederland.


Om de boel in huis een beetje op te vrolijken ben ik bezig met een Kerstslinger! Mocht je me volgen op de socials, dan heb je al een klein voorproefje gehad maar ik heb zojuist nog een onderdeel van de slinger gemaakt. En die laat ik natuurlijk graag zien! Het kerstornament is de nieuwste aanwinst voor de slinger en hopelijk heb ik 'm snel geprint en gemaakt zodat ik de slinger in de shop kan zetten.


14 weergaven0 opmerkingen

留言


home.png
bottom of page