top of page
home_2.png

Illustrator, copywriter, freelancer, mom blogger

Privacybeleid flek’n

flek’n is een eenmanszaak in illustratie, ontwerp en websitebouw
Contactpersoon:   Fleuri-anne Cornelissen
Adres:                     Westzijde 77CA, 1506ED, Zaandam
                                info[@]flekn.com, www.flekn.com

In deze privacyverklaring lees je op welke manier jouw gegevens verzameld worden en hoe daarmee omgegaan wordt. Dat houdt in dat je leest waar jouw gegevens opgeslagen worden en voor welke doeleinden deze gebruikt worden. Daarnaast worden jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens uitgelegd en hoe je hier gebruik van kunt maken. Heb je vragen met betrekking tot deze privacyverklaring of wil je meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier.
 

Toestemming

flek’n verwerkt persoonsgegevens wanneer je gebruikt maakt van onze diensten. Plaats je een bestelling of vul je het contactformulier in? Dan ga je akkoord met deze privacyverklaring en de voorwaarden die hierin beschreven worden.

Persoonsgegevens

Jouw gegevens worden alleen verwerkt door flek’n doordat je gebruik maakt van aangeboden diensten en/of omdat je zelf actief deze gegevens aan ons verstrekt om een overeenkomst aan te gaan. Wanneer je hier gebruik van maakt, dan worden de volgende gegevens verwerkt zoals: naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en overige gegevens die je actief verstrekt bij het gebruik van aangeboden diensten. Let op: gevoelige of bijzondere informatie wordt niet verzameld.

Doel verzamelen persoonsgegevens

Voor de volgende doelen verzamelt flek’n je persoonsgegevens:

  • Het afhandelen van je bestelling, om de producten/dienst te kunnen leveren en de betaling.

  • Contact opnemen wanneer dit nodig is, zodat diensten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

  • Voor het afleveren van producten en/of diensten.

  • Voor het verwerken van persoonsgegevens wanneer wij hiertoe wettelijk verplicht zijn. Denk hierbij aan gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

  • flek’n verzamelt monitort het surfgedrag van de bezoeker op de site om zo de website te verbeteren en beter af te stemmen naar de voorkeuren van de bezoeker.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen uit te voeren. flek’n bewaart de gegevens zoals hierboven omschreven voor de wettelijke minimale bewaringstermijn van 7 jaar zoals voorgeschreven door de Belastingwet.

Delen van persoonsgegevens met derden

flek’n verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken wanneer dit nodig is om de uitvoering van onze overeenkomst te realiseren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. De volgende bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van flek’n zijn als volgt:

  • Post NL // verzending van bestellingen

  • Wix.com // website, contactformulieren, reacties

  • MijnDomein // webhosting, e-mail

Cookies

Om inzicht te krijgen wie de website bezoekt, hoe de bezoeker zich op webpagina’s gedraagt en welke pagina’s er worden bezocht, wordt er gebruik gemaakt van een statistiek systeem. Een gebruikelijke manier om statistische gegevens te verzamelen en zo bijdraagt aan de gebruikerservaring op de website. De informatie die via cookies die hieruit naar voren komt wordt zo anoniem mogelijk verzameld en wordt niet verstrekt aan derden. Tevens zijn deze gegevens niet gekoppeld aan andere persoonsgegevens. Momenteel maakt flek’n alleen gebruik van technische en functionele cookies en/of analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. De cookies zijn er om ervoor te zorgen dat jouw voorkeursinstellingen onthouden worden, de website soepel werkt en geoptimaliseerd blijft. Je kunt cookies ook uitschakelen door gebruik te maken van de instellingen in je internetbrowser. Je kunt de browser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat, tevens kun je alle cookies die eerder opgeslagen zijn via instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens door flek’n. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid, dit betekent dat je een verzoek kunt indienen bij ons om de gegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander te sturen.

Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging of een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op verwerking van jouw gegevens kun je sturen naar info[@]flekn.com.

Daarnaast wil flek’n je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

De bescherming van jouw gegevens neemt flek’n serieus en daarvoor nemen wij passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Je bezoek aan de website van flek’n wordt beveiligd door middel van een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat wil zeggen dat je verbinding met de website privé is. Dit kun je herkennen aan het groene slotje voor de url.

Illustraties_Tekst.png
bottom of page