top of page

#the100dayproject


In het laatste bericht over #the100dayproject moest ik er nog tien en inmiddels heb ik dat behaald! Afgelopen vrijdag was de heugelijke dag waarop ik mijn laatste portret voor deze challenge heb gemaakt.

#the100dayproject

Zelf ben ik best trots dat ik het gehaald heb. Het is nogal een dingetje voor mij om een challenge vol te houden. Ik weet ook niet zo goed waarom het met niet lukt om het vol te houden. Soms heb ik geen inspiratie meer, maar een andere keer laat ik het gewoon 'varen'... En dan besteed ik er ook gelijk geen aandacht meer aan, wat natuurlijk niet handig is. Maar nu heb ik de smaak te pakken, dus op naar de volgende challenge!

Uiteraard ga ik gewoon door met schilderen en kun je voor meer creaties me volgen op Instagram. Zie je daar?


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kijk!

home.png
bottom of page