top of page

Nieuwe Kerst prints (omdat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen)


De eerste nieuwe Kerst prints staan alweer klaar. Twee van de vijf(!) staan zelfs al op Society6 en het inslaan van je kerstcadeautjes kan dus al beginnen.

Soms vind ik mijn illustraties zo leuk, dat ik ze het liefst ook zelf wil hebben. Aan de ene kant goed natuurlijk, want dat betekent dat ik achter mijn werk sta. Maar aan de andere kant...voelt het ook een beetje raar. Alsof ik niet kritisch genoeg ben over mijn werk.

Ik ben namelijk vaak genoeg niet tevreden, of ik zie foutjes waarvan ik denk 'O, dat had ik veel beter kunnen en moeten doen!'. Zelfs tijdens het tekenen kan ik al aanvoelen dat er een foutje aan zit te komen. Hoe raar is dat?

Maar toch heb ik dus nu een print waar ik echt blij mee ben en dat wil ik met je delen.

Gingerbread House Blue Greeting Card

Ik vind deze zo leuk! De kleuren passen goed bij elkaar en het huisje vind ik ook goed gelukt qua vormen en decoraties. Hopelijk hebben we deze Kerst eindelijk sneeuw. Dat lijkt mij nou echt een keer leuk. Veel mensen houden niet van sneeuw, vinden het onhandig etc.. Maar tegenwoordig hou ik er echt van en lijkt het me leuk om een witte Kerst te hebben. *duim, duim*

Gingerbread House Blue iPhone Case

En dan deze iPhone Case. Het effect van de sneeuw op de iPhone, vind ik leuk en heel subtiel. Ik ben oprecht blij dat deze gelukt is en past op veel producten op Society6.

Naast dit huisje, heb ik er nog een die ik goed gelukt vind. Die zal ik later dit jaar nog eens in de spotlight zetten, zo rond Kerst ofzo. Wanneer we wat meer in de kerstsfeer komen. In de tussentijd komen alle huisjes wel langzaam maar zeker online op Society6, dus hou mijn shop zeker in de gaten!

X Fleuri-anne

Zin om te shoppen?


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
home.png
bottom of page