top of page

FLeK'N Photography


De knoop is doorgehakt! We hebben een nieuwe shop geopend op Society6. De gewone FLeK'N shop blijft natuurlijk bestaan, maar omdat Lennart en ik graag fotograferen hebben we besloten om dit ook met jullie te delen.

Zo'n 8 jaar geleden gingen we eindelijk met z'n tweeën kamperen. Ik deed dat al van jongs af aan met mijn ouders, maar samen gingen we toch eerder in een hotel of een huisje. Maar toen kwam de zomer van 2009 en besloten we een tentje te kopen. Vol goede moed gingen we naar Texel en hebben we daar twee weken samengewoond met muizen! Altijd leuk. Dierenvrienden die wij zijn, hebben we meerdere keren midden in de nacht muisjes bevrijd die vast kwamen te zitten in het plastic onder het grondzeil. De muizenverhalen even ter zijde, we zijn toen ook begonnen met fotograferen. Niet dat we stilstonden bij alle instellingen en dergelijke... We wilden vooral mooie natuurfoto's maken, zonder dat we echt wisten wat we deden. Ik zal je dan ook niet met deze foto's vervelen, want zo spectaculair zijn ze niet.

Tegenwoordig weten we iets meer over fotograferen en experimenteren we erop los. Ook hebben we een upgrade qua camera gedaan, dus zijn we beter voorbereid op potentiële kiekjes. Dus wat ik je wel wil laten zien zijn de foto's die Society6-waardig zijn en inmiddels verkrijgbaar zijn.

Ben je benieuwd naar meer foto's en producten? Neem dan zeker een kijkje in onze shop.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
home.png
bottom of page