top of page

Vrijwillig vrijwilliger oktober #3


Voorlezen in de speelzaal:

Juf? Mag ik spelen? Nee, sorry. Dat kan nu even niet, ga maar weer zitten. Juf? Mag ik op die fiets? Nee. Juf? Mag ik dan voetballen? Ja, ik wil ook voetballen! Nee meiden, als er wat gebeurt dan heb ik een groot probleem. We kunnen nu niet gaan spelen. Juf, ik wil zo graag spelen. Heel even maar! *zucht* Nee, het kan echt niet...

Maar juf, ik wil zo graag voetballen... Joh, voetbal is toch helemaal niet leuk? WEL! ECHT WEL JUF! Nee joh, lezen is veel leuker *mopper, mopper*

Iedere donderdag en vrijdag doe ik vrijwilligerswerk. Op de donderdagochtend lees ik peuters & kleuters met een taalachterstand voor en op vrijdag ga ik samen met bejaarden in een verzorgingshuis schilderen. Zo combineer ik twee van mijn passies met een goede daad! En om er nog een in de mix te gooien ga ik hier rondbazuinen wat ik met jong en oud allemaal beleef.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kijk!

home.png
bottom of page